reede, 29. august 2008

Trivium 2000 - ????


Koosseis:
Matt Heafy - laulja,kitarr
Corey Beaulieu - kitarr, taustalaulja
Paolo Gregoletto - basskitarr, taustalaulja
Travis Smith - trummid



Trivium on Ameerika heavy metal bänd, mis on mul juba pikemat aega olnud üks paljudest lemmikutest. Trivium alustas metalcore-ga aga viimane album The Crusade on põhimõtteliselt thrash/heavy metal, kuigi nii The Crusade kui ka nüüd kohe välja tulev Shogun peidavad endas ka metalcore mõjutusi. 2005 aastal ilmunud Ascendancy on algusest lõpuni puhas metalcore.Veidi harjumatu on mul The Crusade siiamaani, sest olin vana stiiliga väga harjunud. Nüüd kui uus album tulemas, võtsin kätte ja kuulasin The Crusade korralikult ilma igasuguste eelarvamusteta ära ja nüüd jällegi räigelt meeldib. Mõnikord on äratundmisrõõmu mõnus kogeda.

The Crusade hõlmab endas üsnagi korralikke kitarrisoolosid, mis peaksid paitama iga metalmuusika austaja kõrva. Laulja Matt Heafy vokaalikasutus on pidevalt muutuv ja kui ta tahab, siis oskab Heafy ka korraliku metalcore-le omase `screaming-vocals`-i esile tuua. Kuskilt lugesin, et ta ei tahtnudki kunagi `karjuvat laulmist` kasutada. Miks ta siis ikkagi teisiti otsustas? Ei tea.

Tegemist on professionaalsete muusikutega, kes teavad, mida teevad.Kui The Crusade ilmus, siis oli ka teatav vastukaja uuele suunale nende muusikas. Minagi olin alguses kriitiline, aga siis mõtlesin, et miks peaks iga album olema ühesugune. Ikka midagi uut võiks ju alati olla. Shogun tõotabki tulla nagu Ascendancy + The Crusade = Shogun. Välja antud lugude põhjal võiks järeldada, et nii just ongi. Praegu on väljas 2 singlit ja 1 on veel tulemas. Esimesed kaks sisaldavad lugusid Kirisute Komen ja Into The Mouth Of Hell We March. 1. septembril ilmub kolmas singel Down from the Sky. Loole tuleb ka video välja 3. septembril.

Eks jääb siis ootama. =)

Albumid:

Ember To Inferno 2003
Ascendancy 2005
The Crusade 2006
Shogun 2008




Like Light To The Flies


Dying In Your Arms


Pull Harder on the Strings of Your Martyr


Anthem (We Are The Fire)


Becoming the Dragon


The Rising

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar