neljapäev, 21. august 2008

Poets Of The Fall 2003 - ????

Koosseis: Marko Saaresto-laulja ja kitarr,
Olli Tukiainen-kitarr,
Markus Kaarlonen-klahvpillid.




Poets Of The Falliga sain lähemalt tuttavaks tänu Max Payne: The Fall Of Max Paynele, kus lõputiitrite ajal kostus Poets Of The Fall-i `Late Goodbye` ja mis jäi mul kummitama mitmeteks päevadeks.

Tegemist on siis Soome rock-bändiga, kelle looming kulgeb ka post-grunge ja alternatiivse rocki rada pidi.Praegu on ilmunud kolm täispikka albumit.Viimane ilmus tänavu märtsis.Kõigil albumitel on domineerivaks just akustiline poole, mis mulle endale väga meeldib.Laulja Marko Saaresto hääl on kohati rahustav ja üldse sellist laadi, mis võib kasvõi päevast päeva kõrvas kõlada. Mina just olengi kogu tänase päeva nii veetnud.

Wikipeedia järgi sai edu alguse tänu Max Payne 2-le, kus kõlas Late Goodbye.POTF on võitnud mitmeid auhindu.Sama lugu, mis Max Payne lõpus kõlas, võitis auhinna 2004 aasta Game Audio Network Guildil`Best Original Vocal Song`kategoorias.Samuti vaatasin ka muusikavideosid ja loo Carnival Of Rust video meeldis mulle eriti hästi.Lugu ise ka muidugi.Omapärane video peaks ütlema tegelikult.

Kui huvi on, siis: http://en.wikipedia.org/wiki/Poets_of_the_Fall

Lift


Carnival of Rust


Late Goodbye


Siin ka siis POTF albumid:

Signs Of Life 2005

Carnival Of Rust 2006

Revolution Roulette 2008






















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar