laupäev, 1. november 2008

The Rocker 2008





Lavastaja: Peter Cattaneo
Osades: Rainn Wilson, Christina Appelgate, Teddy Geiger jne.

The Rocker ehk kodumaisena Rokipeer räägib loo läbipõlenud rokkarist hüüdnimega Fish, kes 20 aastat tagasi oma bändist Vesuvius välja visati ja kohe pärast välja viskamist saavutas bänd maailmakuulsuse. Nüüd 20 aastat hiljem saab vana rokkar uue võimaluse ebatavalise bändi näol. Nimelt noorte garaašibändi A.D.D kuulub üks tüdruk, tüse nohik ja emolike kalduvustega poiss. Fish saab sinna trummariks, kes ta ka enne Vesuviuses oli ja nii hakkavad nad üheskoos kõvasti "rokkima". Nad saavad suure plaadifirma alla, lähevad tuurile ja esinevad suurel laval.
The Rocker oli kohe algusest saadik suhteliselt koomiline. Peaks isegi ütlema, et nalja sai palju. Rainn Wilson oli ainukene, keda tasus The Rockeris üldse vaadata. Tüüp oli ikka tõeliselt higine ja debiilne rokkar. Seda ütlen ma heas mõttes. Sisu jäi tavaliseks. Väike bänd saab suure võimaluse jne. Lõpp hea, kõik hea.
  
Huvipuuduse sisu arenduse vastu korvas aga täielikult Fishman. Teda oli lausa lust jälgida. Iga tema vähimgi tegu tõi esile kasvõi ühe pisikese muigegi. Andekas oli ka A.D.D uue trummari otsimine. Kohale tulid nii beatboxerid kui ka väikesed DJ-d vms. Viimase ajas minema Fish isiklikult kuna tüüp rõvetas tema jaoks trummide olemasolu. 
Kas ka teile tundub, et uuemates USA komöödiates kipub olema vähemalt üks tüse ja üks peenikesevõitu poiss. Huvitav mis siis sellega on? Nii oli ka ju Supebadis ja Drillbit Tayloris=)
The Rockeri suurim pluss oli Rainn Wilson ehk Fish ja see ka, et kogu filmis sai päris palju nalja ja naeru. Sisu jäi küll nõrgaks ja midagi huvitavat siin ei leidunud, aga siiski tasub  The Rockerit vaadata, sest tegemist on hea meelelahutusega.
Ah jaa, märkasin ka, et siin mängis Christina Appelgate, keda kunagi nägi põhiliselt Married With Children seriaalis. Ta on vanemaks saanud, ei tundnud kohe äragi. Vanasti kui ta veel noorem oli, tuli teda kuskil filmis vaadates alati ta roll lolli blondiinina meelde :D

6/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar