teisipäev, 4. november 2008

Fantastic Four 2005


Lavastaja: Tim Story
Osades: Jessica Alba, Michael Chiklis, Ioan Gruffudd, Chris Evans jne.

Kui ilmus Fantastic Fouri teine osa Rise of the Silver Surfer, siis mõneti hakkas see huvi pakkuma ja vaatasin minagi selle mingi aeg tagasi ära. Nüüd TV 3 näitas esimest ka. Ausalt öeldes ega teine osagi sellist teatud tõsiseltvõetavat tunnet ei sisendanud ja seda ei teinud ka esimenene osa. Võib olla olen harjunud nägema tõsisemat ja kõvasti rohkem täiskasvanulikumat kraami. Hea näide oleks Hulk (Ang Lee oma ikka) ja The Dark Knight. 
Esimene film näitab kuidas nad neljakesi endale kosmoses ühes uurimisjaamas võimed saavad.
Üks nendest Dr. Doom( =D ), on enne ja pärast võime omandamist veelgi 
auahnem ja võimeline tänu oma võimele kõik teelt ära koristama. Muidugi alustab ta Fantastic Fourist.

Eelkõige hakkas vastu lapsik ja liialt leebe käsitlus. Jällegi üks näide miks The Dark Knight nii väga meeldis. Tegelased olid ka kuidagi väga lõdvad kogu asjas. Eks see vist asja mõte oligi. Mäletan seda multifilmi ka. See oli ka äärmiselt positiivne. Fantastic Four oli minu jaoks liiga must ja valge. Hea on hea ja halb on halb. Aga head meelelahutust saab ikkagi. Johnny Stormi tegude ja suust välja aetud teksti üle saab naerda küll. Film muutus mõnede kohtade juures pentsikuks ja ka veidi lamedaks kui nii öelda võib. Chiklis nägi The Thingina totter välja ja ega Dr. Doom ka parem ei olnud. Alba oli kena nagu alati. Kui film huvi ei paku, siis Alba pärast võiks ikka silma peale visata =)
Fantastic Four ei kannata eriti võrdlust uuemate koomiksifilmidega, aga kui nüüd mõelda, siis omas mahlas on mõlemad filmid päris kobedad ja täiesti vaadatavad.

5/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar