esmaspäev, 6. oktoober 2008

36 Crazyfists 1994 - ????

Võib olla kuu või kaks tagasi ilmus Briti muusikajakirjas Metalhammer artikkel Alaska linnast pärit metalcore bändist 36 Crazyfists. Tollel ajal veel ei pööranud tähalepanu ei artiklile ega bändile. Nüüd aga nädal tagasi sattus see nimi uuesti silme ette ja sellest ajast saadik olen bändi albumeid ükshaaval ette võtnud ja korralikult läbi kuulanud. Selle tulemusena, et raatsisin üldse 36 Crazyfistsi ette võtta, olen bändis üsna suures vaimustuses.


Peamine põhjus peitub kindlalt laulja eriti käredas ja ka puhtas vokaalis, mis mu kõrvadele isegi eriti häst istub. Tegemist peaks olema metalcore-ga, kuid samas lugesin, et peaks olema nii metalcore kui ka post-hardcore. Selle terminiga ei ole küll süvenenult tutvunud, aga sõltumatta stiilist raiub 36 Crayfists meeletult hästi.


4-liikmeline bänd on pärit Alaska linnast Anchorage. Metalhammeri artiklis mainiti, et küllap tüübid on juba põhja jaheduse pärast rajult rokkiv metalcorepunt. Hästi öeldud. Küllap siis on ka mõningad mõjutused. Ega mina ei oska öelda. Pole Alaskat külastanud =)


Päris mitu videot õnnestus ka leida. Videod on samuti nende loodud muusika väärilised. Pole midagi halba öelda.

Albumid:
The Tide And Its Takers (2008)
Rest Inside the Flames (2006)
A Snow Capped Romance (2004)
Bitterness The Star (2002)

We Gave It Hell


At The End Of August


I`ll Go Until My Heart Stops


Slit Wrist Theory


Bloodwork

2 kommentaari:

  1. w00t parim metalcore...
    Soovitan otsida Haunted Shores'i albumit Maelstrom

    VastaKustuta
  2. eks uurin järgi =)
    Igasugune metalcore läheb hästi peale.

    VastaKustuta